Artikel Marketing Tool

Artikel Marketing Tool gebruiken als een zeer belangrijk onderdeel van uw zoekmachine optimalisatie. ZipZoo is en blijft de betaalbare tool om uw artikelen te plaatsen en vervolgens direct zelf te publiceren. Door artikel marketing in te zetten voor om uw online uw merk te versterken, kunt u producten, diensten, evenementen of andere zaken onder de aandacht van uw doel groep brengen.

Artikel marketing

Bij artikel marketing is het belangrijk dat u artikelen gaat plaatsen op zoveel mogelijk domeinen. Elk domein heeft diverse onderwerpen waarbij u het artikel kan plaatsen onder het voor u geschikte onderwerp. Zelf artikelen plaatsen en direct publiceren op de artikel website van uw keuze. U kunt door middel van onze standaard pakketten zelf artikelen plaatsen en publiceren op artikel websites in Nederland, België, Duitsland en Engeland. Binnen de artikelen kunt u tekst, link verwijzingen, afbeeldingen en video’s opnemen.

Artikel Marketing Tool

Om uw artikel goed te laten waarderen door de artikel marketing toolzoek machines, zoals Google en Bing, moet het artikel wel uniek zijn. Duplicate content is een bekende term die wordt gebruikt door organisaties als Google. De term (duplicate content) is een verwijzing naar het hergebruiken van teksten.

Deze teksten heeft u volgens Google al reeds gebruikt in andere geplaatste artikelen op andere artikel websites. Om een tekst uniek te maken, dient u zeker 70% aan te passen. Dit kan overkomen als zeer bewerkelijk, maar het zorgt wel voor een veel beter resultaat in de zoek machines.

De applicatie van ZipZoo bekijkt of de tekst reeds eerder werd gebruikt. Voor veel bedrijven is het te belastend om telkens andere teksten te schrijven. ZipZoo biedt dan ook de mogelijk om het tekst schrijven van unieke artikelen uit te besteden. Bij voorkeur schrijft u één artikel van minimaal 450 woorden die als basis kan dienen voor andere artikelen.

Artikel Categorieën

Welk onderwerp past het beste bij mijn website of diensten? Elk artikel dat u schrijft behoort in een bepaald onderwerp thuis, dit is dan ook erg belangrijk om dat van te voren te bepalen. Het plaatsen van een artikel in een niet bewust gekozen onderwerp gaat u dan ook niet direct in contact brengen met uw gewenste doel groep.

Wanneer u een artikel schrijft over auto’s en u kunt dit artikel plaatsen in het onderwerp auto’s, dan krijgt dit artikel ook meer waarde bij de zoek machines. Uw artikel is relevant voor de in auto relevante doel groep.

Daarbij kunt u in uw artikel een link verwijzing toevoegen. Hiermee kunnen lezers van uw artikel direct door verwezen worden naar uw web site of web winkel. Indirect draagt het artikel op deze manier ook bij aan een betere zoek resultaten van uw web site in de zoek machines.

Exclusieve Artikel Websites

Wilt u artikel web sites die exclusief voor uw artikelen worden ingericht? Dat is via ZipZoo mogelijk, deze artikel web sites worden ingericht met uw dienst of product als uitgangspunt. Voor het aanmaken van deze vorm van artikel marketing maakt ZipZoo een offerte op maat. Het aantal artikel web sites dat u wilt gebruiken is leidend. Daarbij moet worden overwogen of er oude domeinen gekocht moeten worden of dat er nieuwe domeinen worden aangemaakt.

Delen via Sociale media

Onderaan ieder geplaatst artikel staan sociale media knoppen waarmee het mogelijk is om uw artikel eenvoudig te delen. Het enige waar u voor moet zorgen is dat u een account heeft bij Twitter, Google+, Facebook, Pinterest en Linkedin. U bepaalt zelf bij welke sociale media kanalen u de artikelen deelt. Het ene artikel zal meer zakelijker zijn dan het andere artikel.

De Artikel Marketing Tool Proberen

Wilt u zelf direct een artikel plaatsen via ZipZoo? Dat is geen probleem, u kunt een kosteloos 5 artikelen plaatsen om zelf te ervaren hoe eenvoudig de tool werkt. Klik hier om direct uw eerste stappen te maken met ZipZoo en start direct met artikelen plaatsen.

Back to top