Content Marketing Tool

Content marketing tool als een belangrijk onderdeel om uw online marketing resultaat te halen. ZipZoo kan met zijn artikel portaal een zeer belangrijke bijdrage leveren. Met behulp van content marketing wilt u de band met uw gewenste doel groep aanhalen.

De gedachte bij het starten met content marketing is het probleem dat het bereik van de media afneemt. Voor een gedeelte is dit toe te danken aan de vele media kanalen. Ieder media kanaal probeert de aandacht van uw doel groep aan te trekken. Hoe kunt u dan toch meer opvallen? De content marketing tool kan hierin een zeer belangrijke rol spelen.

Wat is content marketing?

In de marketing wereld worden diverse bekende termen gebruikt, zoals sociale media marketing, Branded content, content marketing, SEO marketing, online marketing en artikel marketing. Hoe u de manier van marketing ook noemt, alles maakt een belangrijk deel uit van uw strategie. Als u daar voor een betaalbare tool zoekt, dan is ZipZoo in Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk uw partner.

Waarom content marketing?

Aangezien steeds meer bedrijven minder vertrouwen hebben op het bereik van de bekende media en internet marketing. Wordt er vaak gezocht naar nieuwe manieren zoals bijvoorbeeld content marketing.

Content marketing is er op gericht om haar doelgroep te bereiken, door middel van relevante en nuttige informatie. U wilt uw doel groep prikkelen en aan u binden, de vraag is, hoe u dit gaat doen. Als eerste is het verstandig om een marketing plan uit te gaan werken waarin wordt beschreven hoe u de gewenste markt gaat benaderen.

Heel waarschijnlijk gaat u hierbij ook de sociale media gebruiken. U kunt binnen de gewenste onderwerpen een artikel plaatsen en deze laten verwijzen met een link naar uw website.

Content marketing tool als belangrijke ondersteuning

In het artikel kunt u ook weer foto’s, Content Marketing Toolplaatjes, video’s en teksten opnemen die een goede bijdrage leveren. Een artikel hoeft niet op zichzelf te staan. U kunt diverse artikelen plaatsen op diverse artikel websites.

De kans dat u klanten aan u bindt door middel van content marketing, neemt hier mee zeer zeker toe. Zeker als het artikel zo goed is dat men het ook van zelf gaat delen. Op deze manier groeit uw marketing deels uit naar artikel marketing.

Waarom de content marketing tool van ZipZoo?

De content marketing tool maakt het mogelijk om artikelen te plaatsen en direct zelf publiceren in de daarvoor geschikte onderwerpen. Dit zorgt ervoor dat uw artikelen meer waarde gaan krijgen en helpt om het artikel goed vindbaar te krijgen voor de zoek machines. Daarbij zult u in uw artikel ook een link verwijzing moeten opnemen die naar uw website verwijzen.

het schrijven van een SEO artikel

Aangezien u serieus genomen wenst te worden zodat dat uw geplaatste artikelen worden gewaardeerd, maar nog veel liever gedeeld, moet de kwaliteit van het artikel hoog zijn. Het artikel mag geen kopie zijn van een stuk tekst wat u op een andere website heeft gevonden. Het gaat om uniek geschreven teksten, video’s, plaatjes en foto’s plaatsen die bijdragen dat uw content gewaardeerd wordt door de bezoeker en de zoek machines.

ZipZoo biedt u een artikel link building tool die het plaatsen van artikelen eenvoudiger maakt. Dit bespaart u veel tijd zodat u meer aandacht kunt besteden aan het schrijven van nuttige en unieke content.

Vindt u het vervelend om zelf teksten te schrijven, dan heeft ZipZoo binnen zijn klanten kring voldoende tekst schrijvers. Deze tekst schrijvers zijn erg goed in het schrijven van zoekmachine vriendelijke artikelen. Wat kost content marketing en wilt u content marketing direct gaan inzetten voor uw content marketing strategie, bekijk dan onze mogelijkheden.

 

Back to top