Internet Marketing Tool

Internet marketing is een container begrip. De internet marketing tool van ZipZoo kan een serieuze bijdrage leveren bij het behalen van uw online marketing doelstellingen. Feitelijk spreken we over artikel marketing (zelf artikelen plaatsen en publiceren) als onderdeel van uw internet marketing strategie.

Door de juiste unieke artikelen te publiceren op kwaliteit artikel websites, vergroot u het bereik van uw (commerciële) boodschap. Door middel van internet marketing kunt u uw doelgroep bereiken, waarbij u zelfs onderwerp gerelateerde domeinen kunt gebruiken. Om het eenvoudiger te maken, wordt er standaard onder ieder artikel een reeks ‘sociale buttons’ geplaatst. Wanneer sociale media marketing een belangrijk onderdeel uitmaakt van uw internet marketing plan, dan sluit dit geweldig aan op de artikel marketing oftewel content marketing.

Wat is internet marketing?

Steeds meer organisaties hebben vertrouwen in het bereik van de welbekende media en online marketing kanalen. Er wordt voortdurend gezocht naar nieuwe online marketing mogelijkheden om de doelgroep te bereiken. Internet marketing is er in de brede zin op gericht om uw doelgroep te bereiken door middel van aansprekende en nuttige informatie. Uw doelgroep wil verrast worden, waardoor zij vertrouwen krijgen en zich aan u gaan binden en verbinden. Hoe doe gaat het in zijn werk? Het begint met een goed online marketing plan waarin gedefinieerd wordt ‘wie, wat, waar en hoe’.

Hoe werkt de internet marketing tool?

Binnen een uniek artikel kunt u foto’sInternet Marketing Tool, afbeeldingen, video’s en interessante teksten plaatsen. Uw artikel hoeft niet op zichzelf te staan. U kunt meerdere artikelen maken over hetzelfde item op diverse relevante websites. De kans dat u consumenten aan u bindt, wordt hierdoor vergroot. Zeer zeker als de geschreven boodschap zo interessant is, dat men het spontaan gaat ‘delen’. Op deze manier brengt uw internet marketing inspanning het beste resultaat op.

Binnen de internet marketing wordt een grote hoeveelheid aan termen gebruikt, waaronder sociale media marketing, Branded Content, content marketing, SEO marketing, artikel marketing en online marketing. Welke varianten u ook gaat inzetten, alles maakt deel uit van uw huidige en/of toekomstige internet marketing strategie. Als u daarvoor een betaalbare, hoogwaardige, artikel marketing tool zoekt, dan is ZipZoo in Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk uw partner.

Waarom de Internet marketing tool Van ZipZoo?

De internet marketing tool van ZipZoo onderscheidt zich met andere online marketing tools gezien de gebruiksvriendelijkheid en het grote aanbod van artikel marketing websites. Daarnaast geeft ZipZoo u de mogelijkheid om doelgroepgerichte unieke artikelen te plaatsen in vele specifieke categorieën. Hiermee bereikt u dat uw artikelen veel meer autoriteit krijgen. Wat zeer zeker kan helpen om uw vindbaarheid in de zoekmachines te vergroten. Binnen uw artikelen kunt ook een aantal linkverwijzingen opnemen naar uw website of uw contactgegevens vermelden.

Eisen aan het artikel

Een uniek artikel wat de doelgroep inhoudelijk aanspreekt, waardoor uw artikelen zullen worden ‘geliked’, maar nog liever worden gedeeld, moet inhoudelijk van hoogwaardige kwaliteit zijn. Uw artikel mag geen kopie zijn van een stuk tekst wat u ergens anders op het internet heeft ‘geleend’.

Het gaat om uniek geschreven content bestaande uit teksten, video’s, plaatjes en foto’s. ZipZoo biedt u een online artikel linkbuilding tool die het plaatsen van artikelen vereenvoudigt. Niet alleen voor de unieke teksten, maar ook voor de foto’s en video’s. Hierdoor kunt u efficiënter werken en veel tijd besparen, waardoor u zich kunt concentreren op het schrijven van interessante content. Vindt u het ‘niet fijn’ om zelf teksten te ‘schrijven’, dan heeft ZipZoo binnen zijn relatienetwerk voldoende gekwalificeerde tekstschrijvers die het voor sommigen het vervelende schrijfwerk uit handen kunnen nemen.

Wilt u de internet marketing tool voor uw internet marketing plan gaan inzetten? Bekijk onze mogelijkheden

Back to top